האיטלקייה הירושלמית.

 

היה זה ביום חורף ירושלמי, הרוח נושבת על פנים וסוחבת איתה קור של שנים.

בזמן שאני צועד לי ומסתכל סביב, הכול נראה אותו דבר, הערפל אשר משתלט

הנוף מסתיר משהו מעבר, לא ידעתי מה בדיוק, אך הבנתי כי יש משהו טוב שמסתתר שם, אני מנסה להסתכל מעבר אך איני רואה שם כלום, תוך כדי הצעדים מעבר לערפל אני מרגיש אותה קוראת לי, מזמינה אותי אליה ואני... רק נדהם מהחושים המאותתים לי להגיע אליה.

 חוש הריח שלי רק חיזק את ההרגשה שלי שאני צריך לבוא, ואין ספק כי חוש הריח שלי צדק.

 

אחת שיודעת לבשל.

 

הזמינה אותי לארוחה, לא נסכים?

ברגע שנכנסתי אליה ,יכלתי להרגיש את המנות המפנקות שהיא הראתה לי,

איך שהיא מבשלת, לא כול אחת מבשלת ככה.

כשהיא הראתה לי את הדג סלמון בשמנת לימון טרי וחמאת השום, ידעתי שנפלתי טוב אצל מישהי שיודעת לבשל טוב. 

 כול ביס וביס בכול מנה ומנה, מרגיש כסיפור חיים שלם שעבר עליה.

אין ספק כי על פי הבישולים, נתין לקרוא לה "איטלקייה ירושלמית".

 

אצלנו במסעדת ריקוטה מגישים מנות חלביות משובחות מכול הסוגים, אנו גם מסעדה לאירועים וגם ליום יום, מסעדה איטלקית היושבת המדע המדע בירושלים

מסעדה לאירועים בירושלים

02-587-0222