חווית הקולינריה.

 

המוזיקה מתנגנת ברקע ליד מנגינת העוברים והשבים , האווירה רגועה ונוחה, ההמתנה לאוכל קצרה וכשמגיע האוכל אל שולחננו כבר האווירה משבחת את האוכל, בין גבינות אל היין והרמוניה של הטעמים  ניתן להרגיש את חווית הקולינריה כטובה יותר, עוצמתית יותר ואחת שנזכור לעוד המון זמן.

החוויה באוכל אינה מסתכמת רק באוכל עצמו.
האווירה ואיכות השירות מוסיפים המון בשביל שאנו בתור סועדים נהנה הרבה יותר.
מדהים לטעום מנות איכותיות מלוות באווירה נינוחה עם שירות טוב אשר משאירות לנו חוויה חיוביות ורצון לחזור אל אותה מסעדה.
 

 עבודת יד ייחודית

 

תמיד יכולים להגיע שני שפים עם אותו זמן ניסיון בתחום הקולינריה ויכינו את אותה מנה, אך צורת הבישול הייחודית מייחדת את אותה מסעדה, אותו שף ובכך מייחדת את חווית הקולינריה שלנו.שף טוב במסעדה הוא שף אשר משאיר לנו טעם של עוד ועוד הרבה.

 

 

 קולינריה חלבית במיטבה.

 

אין ספק כי המסעדות החלביות משתלטות על תחום המסעדנות ומאפשרות לנו טעימה מטעמם האיכותי של אותו סגנון.
המסעדות האיטלקיות הן המובילות בתחום המסעדות החלביות.

מסעדת ריקוטה, מסעדה חלבית בירושלים מגישה לסועדים חוויה קולינרית 
איכותית וכיפית המחזירה את הסועדים שוב ושוב.
 

מסעדה לאירועים בירושלים

02-587-0222